Followers

Tuesday, September 24, 2013

Shaklee

Assalam... Diluar jangkaan bila dengan rela hati aku join shaklee. hehehe. sebab apa? aku dah consume produk shaklee almost 5 years. kemudian tiada khabar berita. selepas aku suffer dengan masalah allergik, aku tercari-cari produk yang sesuai. terjumpa shaklee balik. mula-mula aku cuba set kurus; lecithin dengan alfalfa. alhamdulillah berat badan aku maintain je.

kemudian aku dicadangkan supaya mengambil B-complex pula. untuk sistem imunisasi. alhamdulillah allergik aku pun makin berkurangan.

sejak itu aku mula jatuh cinta semula dengan produk shaklee ni

5 comments:

FarhanaDr said...

Lama dah tak nampak Syuq. Dekat Facebook pun dah tak ada. Cari pun tak jumpa. Huhu. Hope sihat sentiasa. :)

Saya pun baru makan Shaklee ni. Untuk slimming dan kecantikan kulit. Heee.

SyuQ said...
This comment has been removed by the author.
SyuQ said...

hanaaaa, alhamdulillah sihat. hana mcm ner? fb lama tu dah tak deactivated. ni fb yg baru; https://www.facebook.com/syukri.fantasi. add ye =)

SyuQ said...

hanaaaa, alhamdulillah sihat. hana mcm ner? fb lama tu dah tak deactivated. ni fb yg baru; https://www.facebook.com/syukri.fantasi. add ye =)

SyuQ said...

hanaaaa, alhamdulillah sihat. hana mcm ner? fb lama tu dah tak deactivated. ni fb yg baru; https://www.facebook.com/syukri.fantasi. add ye =)