Followers

Friday, February 13, 2009

Finally

Aku "berblogging"? mcm tak percaya jer. bukan apa... aku ni susah nak maintain ngn satu benda. cepat bosan. tapi rasanya blog ni tak kan rasa bosan kot (hopefully).

aku pon tak tau macam mana boleh terfikir nak berblog, mungkin dah sampi seru kot. selama ni aku dok mengulat blog orang jer (sekadar baca n mengomen jer klu perlu).

jadi, bagi yang dah senior dalam berblogging ni, ajar-ajarla aku. macam mana nak mencantikkan dan memantapkan blog aku biar nampak menarik sedikit. biasala... budak baru belajarla katakan :-)

2 comments:

run.rush said...

tk percaya..tk pyah percaya ..hehe

Sya Isya said...

syuQ memang rajin baca blog orang..bagusm, teruskan. Cepat bosan eh? jangan bosan baca blog Sya pula eh. ^_*.