Followers

Friday, May 8, 2009

TAG Lagik

dunia blogger ni memang x boleh larik dari tag erk? sila jawab... he he he. aku ditagged oleh pn.farasela... siapa dia tu. fofuler ke. hua hua hua (jangan marah farasela). nak tau, dia ni member sekelas aku masa diploma dulu. lama terputus hubungan. tapi terserempak dalam dunia blogging. nampakkan. dunia cyber ni kecik jer. jadi toksah la korang nak menipu disebalik topeng cyberian korang tu. satu hari terbongkar jua. apa aku merepekan ni... terussss jawab tag. sila lihat dibawah ye:-

1) Guna HP apa?
hmmm.... handphone aku jenis cap ayam je. nak tau gak ke?




inilah hp aku LG KP500@cookie



2) Guna keta/Moto apa?
nak tau gak ke? ok... aku x pakai keta or moto. tp aku pki mende alah dibawah tu utk kemana-mana sahaja. bkn x mampu k... tp duk KL ni lbh baik la berjimat-cermat.







3) Guna wallet rupa mcm mana?
rupa wallet aku pon ko nak tgk gak ke? ok... tgk je la..




ini la wallet aku. nampak buruk. tp... handmade by rushai ok



4) Guna apa update blog
Ya ampun... ko x der soalan lain ke? nak ngn gambar skali erk? ok....




aku update blog, of course ler guna computerkan... then


mesti kena ada line internetkan...? so aku pki DiGi Broadband. Then...



then, aku guna jari jemari aku utk menaip. btl x?






lps tu aku pki otak... berfikir apa yg aku nak cerita n letak dlm blog aku




last but not least, of course mata ler... x der mata camner nak tau blog kita rupa apa...




5)Guna jam tangan apa?
hmmm... aku pki jam tangan Guess Collection (GC). x tau model apa. tp pemberian drpd ayahanda n bonda tersayang...



Inila jam tangan kesayangan aku. klu benda ni ilang, mau meraung aku....

S0.... farasela, adakah sy sudah menjawab tagged anda? jadi secara rasminya tag ini aku perturunkan pada:-
1) Faridah Ali (Cik Fara)
2) Mazwani Ayu (Pn.Nafty)
3) Norhairani (Cik Beatifulhands)
4) Pn. Muza
5) dan si pemula tag. he he he PN. FARASELA. Silakan menjawab tag anda sendirik yer :-)

5 comments:

Mazwani 'Nafty' Ayu Binti Mazlan said...

huhu..


nanti aku buat.

Farasela said...

ye le syuq...nanti aku jwb soalan yg aku wat sendri...tq sudi jwb soalan aku...jgn mare...

~~SyuQ Always Smile~~ said...

^^Mazwani 'Nafty' Ayu Mazlan^^
ok tq.

~~SyuQ Always Smile~~ said...

^^Farasela^^
hua hua hua. silakan menjawab soklan sendiri. he he he. mana de mara

run.rush said...

aku psotpone jwb thn dpn :)