Followers

Thursday, April 15, 2010

Search Engine Yang Memberi Duit

sila klik

kebenarannya tidak dipastikan. tapi ramai gak kawan blogger aku yang lain mencuba. aku pon try la.

memang betul nampak duit tu bergerak. tapi dari segi camner nak claim duit tu, tak dapat dipastikan dan diterangkan secara terperinci. butir-butir peribadi kita pon tidak diminta untuk diisi macam nufnang, adverlets ngan neubox.

tapi benda ni percuma ajer. tak salah mencuba. so try la. mana tau rezeki anda...

4 comments:

Mazru Majid said...

salam..

aku pun dah cuba..tp aku rs mende ni cam share..mmg my look x ade wat iklan pun lg utk mase skrg tp bile diaorg da buat nt at least kite dah ade share la camtu..

bole je cube mende pun free :)

nuRuLain_zAiNi said...

mcm meragu kan je

Cik Wanie said...

saya dah daftarkan,
tapi x tahu apa sebenarnya tue,
adakah mcm nuffnangs;)

sizukaDeboss said...

oh ye ke??hemm tgok rmai org da bt..cobaan atau betol2 kejadian?=p