Followers

Wednesday, March 18, 2009

Delicious Night

baru-baru ni, aku da merewang di Jusco Mid Valley. window shopping tuk cari perfume baru. kali ni aku nak cr kelainan dalam haruman yang akan aku beli. ketika aku tengah syok wat survey aku terpandang la iklan ini...


aku agak ini produk terbaru dari DKNY. berdasarkan tagline iklan tu, apa yang korang pikir?... Delicious Night. kalau diterjemahkan kedalam bahasa melayu, bunyinya lebih kurang begini agaknya... "malam kesedapan" or "malam kenikmatan" or may be boley jadi "malam kepuasan"...

mungkin fikiran aku terlalu jahil n kekuningan. tp bagi pendapat korang, apakah yg dimaksudkan dengan Delicious Night itu? Apa yang Deliciousnya itu?

p/s: aku tgk model tu posing je pon da hilang mood aku... delicious ke? :-)

2 comments:

run.rush said...

abis ko nk suh die bogel ke bru delicious?

~~SyuQ Always Smile~~ said...

^^run.rush^^
ko tgk la muka pompuan tu. cam ala2 pelakon desperate housewives jer. katakn la rowan atkinson aka mr.bean jd model perfume armani diamonds for men... selera, ko tgk?