Followers

Friday, February 19, 2010

Ohhh Tidaakk!!!

pekerjaan aku memungkinkan aku bertemu dan berinteraksi dengan pelbagai ragam spesis manusia dari pelusuk dunia (pelusuk dunia katanya. he he he). dari maghribi, syria, china, indonesia. adakalanya menyeronokkan. adakalanya merimaskan. adakalanya melemaskan.

diorang ni suma, bukan calang2 education background. ada yang lepasan Alexandria University of Cairo sambung wat MBA di Malaysia. kata orang dont judge a book by its cover. it is true? memang betul...

seriesly, ada sorang student. dari ragamnya korang x kan percaya. dia tu student MBA. dia punya speaking, Masyaallah. fluency. tapi...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


pegi library pki baju tido aka baju kelawar

aku ngn fizah tergelak guling-guling. bukan aku nak mentertawakannya tapi sungguh kelakar. memang tak tahan perut melihatnya

lagi satu dorang ni punya bau.... mak aikkkksss. aku series tak tahan. baunya boleh melekat kat kerusi. jenis bau tengik yang x boleh nak digambarkan. macam seminggu x mandi. kalau diorang lalu jer, bau dorang ni boleh mengalahkan bau minyak wangi Anna Sui. aku rasa bau dorang ni lagi kuat dari bau perfumes.

6 comments:

Aizat Si Lipan said...

haha..tp bgs jgak minah tu..pegi library..menuntut ilmu la katakan

Atan Athen said...

hahaha....khusyuk study smpi x sempat uruskan diri

SyuQ said...

aizat:
mmg baguih
tp mandi n tukar baju la dulu
he he he


atan:
kan.
aku pon igt mcm tu gak
sibuk studi smpi telupa nak mengurus diri

- Leena - said...

syuq dat woman mmg mcm 2...lps 2 xreti bhs, org kene dgr ckp dia...dia xnk dgr ckp org...sabo yek syuq...

ko akan jpe lagi byk karakter manusia dkt UCI (eyh dh 2ka nama kan??? biarkan) tuh...

Softtouch [Hanim] said...

ye ke syuq..xtahan tu smpai pegi library pakai kaften..tp kalu kat obersea mcm tu org kira kagumlah sbb unik kan..tp sbb dia pakai kat malaysia tulah kita semua pakat gelak kat dia..he he he

bau yer syuq?mesti xmandi..takut ayor lah tu....

SyuQ said...

leena:
btl2... :-)
UCI transformed to CUCST


hanim:
may be dia x sempat mandi n tukaq baju. imagine kalau benda ni happen kat library puncak...
muah ha ha