Followers

Sunday, June 21, 2009

Semoga Cepat Sembuh

..:: kelmarin dan semalam aku rasa pelik... bg mesej, x reply. call x berangkat ::..
..:: Blog dia... kaku jer. tanpa update. cuma ada satu entry ::..
..:: entry yang membuat aku risau ::..
..:: try call lagi, bg sms lagi, sama je... tanpa jawapan ::..


..:: ni mesti ada "something wrong goes somewhere" ::..
..:: petang semalam dapat sms... terus call... dengo suara... ala siannya dia... ::..


..:: banyak berehat k. jaga diri elok2. saya doakan awak cepat sembuh ::..
..:: Boleh berblogging macam biasa. kami semua rindu entry baru awak ::..
..:: Dan jangan banyak sangat fikir. serahkan segalanya pada Yang Kuasa ::..

3 comments:

Cik Wanie said...

wah wah wah,
saperlah org tue kan,
bertuah "kawan" awk tue,
yelah ada org "care" pasal dia,
x mcm sy nie,
x der siapa yg care,
huk huk huk
(jeles sy tau)
hurm....

maybe dia pun rindukan awk juga tue,
apapun sy doakan agar awk & kwn awk tue akn kekal selamanya,
insya-ALLAH
(doa dari kwn baru awk nie)

Softtouch [Hanim] said...

waaa...syuq..sape yg bertuah itu..nmpak nau ko risau ngan dia...insyaAllah xde ape yg teruk berlaku pd dia ok...

Cik Wanie said...

yelah kak hanim,
mmg org tue sgt bertuah kan,
sbb syuQ care pasal org itu,
hurm,
jeles wanie tau,
hik hik hik

wanie x der saper yg nak care kan tau,
huk huk