Followers

Monday, June 1, 2009

Aduhai... gatai tangan

konon2nya nak mencantikkan blog aku. try ubah template. ini lah hasilnya cantik ke? memang la cantik... tp... huwaaaa!!!

banyak yang aku hilang. shout box aku... aku nye link ke blog member2 blogging yang aku slalu view blog dorang. adus...

so... kpd kwn2 aku yg pernah aku linkkan blog dia thru my blog, sila drop ur blog address kat comment entry ni erk. aku x igt address korang hatta member baik aku sendiri... he he he boleh tak?

1 comments:

miss emyliza said...

if nak tukat template, p kat layout, amek html. copy paste je kat situ... jgn copy coding kat bahagian template... maknanya memang akan ilang lah sume...