Followers

Thursday, July 1, 2010

Award


Award lagi. Kali ni datang daripada Cik Wanie. Dan ada syarat yang perlu dipenuhi bagi menerima award ni. Ho ho ho. Kalah pencalonan Oscar. Dunia blogging tak kan meriah tanpa award dan tag. Setuju tak? :-)

Rules
1. List 7 random things about yourself
a) aku kuat berangan
b) suka makan durian
c) jangan kaco aku ketika aku tengah korek hidung.
d) aku lebih suka mendiamkan diri kalau dalam keadaan marah atau tidak puas hati. Sekali aku bersuara, boleh putus kawan atau sedara...
e) nampak je keras, tapi mudah tersentuh hati. Dengar lagu pun boleh nangis. Cengeng.
f) semua jenis reptilia dan amfibia adalah kelemahan aku. Aku tak suka dan jangan disuruh aku memegang atau menangkap, kelak tak kan tahu apa yang akan terjadi...
g) aku suka berjalan (travel) dan aku suka aktiviti lasak yang mencabar.

2. Share the award up with the 15 other bloggers
- sky before pinky
- kak atty
- oya sayang
- fidiela
- kak kerull
- atan
- Sahbanuu
- Farhana
- Datin Ellis
- hanny
- Lya Colours
- sizuka
- ayu
- kak yang
- kak ena

3. Link to each of the recipients and let them know they've won via comments on their blogs.
Ok. Done

4. Thank and bring the love back to the person you won the award by linking back to them
Ok. Done. Klik award kat atas tuk masuk blog Cik Wanie

9 comments:

atty's said...

TQ SYUQ..

sizukaDeboss said...

thanx incik syuQ

Cik Wanie said...

hihihihi...

tq Abg SyuQ:)
lalalala

oya sayang said...

TQ Syuq! aku mmg dah add la ko nyer blog ni kat blog roll aku...hehehe

Lya Colours said...

uiks ade nama sy
mekasih =)

FarhanaDr said...

Terima kaseh yang tak terhingga encik syukri.. Hik hik.. =)

Sky Before Pinky said...

thanks..bg awards.. erm..versatile ke blog fiza..hehe..

kak ina kl said...

salam..bestnya dapat gi jejalan kat sana tu...akak tak berkesempatan lagi nak gi..

SyuQ said...

tima kasih suma kerana sudi mengambil award dr sy... aspek pemberian award berdasarkan kriteria tertentu dan anda sendiri boleh rasa kenapa anda terpilih :-)


kak ina:
w,slm... secara kebetulan jer kak dpt jalan2 :-). semua tidak dirancang