Followers

Monday, February 7, 2011

Gegar 1,000 Blog Oleh Ben Ashaari


SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

Salam semua. Semoga dalam limpahan rahmat daripada Allah S.W.T. Sudah lama rasanya aku menyepi diri dari sebarang aktiviti melibatkan blogger termasuk contest. Ini adalah aktiviti pertama aku setelah kembali aktif berblogging.

Gegar 1,ooo blog adalah usaha Ben Ashaari. Siapa yang tidak mengenali beliau... Tujuan aktiviti ini adalah bagi mengeratkan perpaduan diantara blogger. Seandainya berlaku sebarang masalah, kita dapat berkongsi dan bersama-sama mencari jalan penyelesaiannya. Secara tak langsung kita dapat berkenal-kenalan, bertukar pendapat. Manalah tahu kalau-kalau ada jodoh. Hahaha. Ceee waahhh!

Kalau ada sesiapa yang berkenan dan ingin menyertai, boleh klik disini

5 comments:

touya said...

just baca-baca , tak minat nak join pun

Bella_Belly said...

saya dah join setelah baca entry awak neh! :)

SyuQ said...

touya
tq sudi baca ;-)


bella
jom! memeriahkannya...

apisv2 said...

slm kunjungan
melawat dan menggegarkan blog anda!
referal dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)