Followers

Tuesday, October 11, 2011

Nuffnang Tarik Balik Status Aku...


Assalamualaikum semua... Semoga dalam limpahan rahmat dan kasih sayang daripada Allah S.W.T hendaknya...

Aku sangat-sangat terkejut sebenarnya bila status glitterati nuffnang aku ditarik balik... Tengah-tengah masyuk dapat buffered earnings, tiba-tiba jadi macam ni. Rasa-rasa aku, aku dah memenuhi segala-mala syarat nuffnang. Terutama no others advertising host kat blog aku. Benda ni terjadi baru ni jer kejap tadi. Apa sebenarnya yang berlaku?

Aku baru lepas email person in charge kat nuffnang. Hopefully dapat ler feedback as soon as possible. Sebab benda ni belum pernah terjadi kat aku... Ada apa cadangan dari kalian tak?

6 comments:

sizuka[Izzati] said...

huhu tak pernah pulak kena camni.harap2 cik syuq dapat balik status tu :)

IntaNBerliaN said...

harap2 awk dpt balik status tu..

NasZ said...

xpe. tunggu person in charge reply. rasanya sebab spider walk nuffnang tak dapat detect iklan awak kat blog tu.

MOHD NASER.com

KiMiE said...

Penah jadi dulu(blog lama) ..kes sebijik cmni..pas email dlm 2 hari ok balik..masih x paham smpai skrg nape benda ni jadik huhu..

cik Kartun said...

owhhh napew erkk??
CK p0n baru lagi masih x paham ngn bnde alah nie hehehe

kak ina kl said...

semuga kamu dapat geli-geli kamu..selalunya tak lama..cam akak juga dulu. terima kasih sudi komen