Followers

Tuesday, October 4, 2011

Segmen: Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita

Assalamualaikum semua... Semoga dalam limpahan rahmat dan kasih syaang daripada Allah S.WT...

Sesungguhnya memang aku dah kemaruk berblog. Hahaha. Kali ni aku join segmen blogger Eyryn. Sajer seronok-seronok. Tak best la kalau jadi blogger syok sendiri kan. Hehehehe

Nak join kene ada pengerasnya... Mestilah. Dalam hidup ini mana ada yg free. Nak kencing pun kene bayor 50 sen. Syarat-syaratnya ialah:-

1) kene jadi follower blog Eyryn (done. since beliau follow blog aku, aku dah follow blog beliau. Hehehe).
2) Blog Eyryn ada official pagenya. Kalau anda berminat join, klik sini. Eyryn tak paksa pun katanya. (done)
3) Buat entry simple bertajuk 'Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita' (done. Inilah entrynya...)
4) Copy header Eyryn kat atas tu, kemudian letak dalam entry (done)
5) Tag 2 orang blogger lain dan pastikan mereka tahu... Mangsa aku... Tadaaaaa; Cik Pinky aka Fizah n Mrs.Naftalena.
6) Hantar link anda ke entry ini. (Done)
7) Tarikh tutup: 7 Oktober 2011

Ada syarat, mesti ada hadiahkan... Inilah hadiahnya;
Eyryn akan pilih 10 blog yang beliau minat dan suka untuk diriview. Beliau akan buat entry khas untuk promote blog2 yang beliau pilih selama 5 hari...

Bukan hadiah yang aku fikirkan. Tapi keseronokan menyertai segmen-segmen macam ni. Tak percaya, anda cubalah sendiri...

4 comments:

eyryn said...

thanx dear coz join segmen ryn :)

Sky Before Pinky said...

thanks tag sayer..terharu saye..ehehe

NasZ said...

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Mazwani 'Nafty' Ayu Binti Mazlan said...

Yang,

aku terlambat!! haha tapi aku tetap akan balas tag kau ni ok..


thanks sbb teringat kat aku, mesti kau teringat kat aku masa kau tag aku kan kan kan?

hehe.

see you!