Followers

Monday, October 3, 2011

Segmen: Tambah Trafik Blog!

Assalamualaikum semua. Semoga dalam limpahan rahmat dan kasih sayang daripada Allah S.W.T hendaknya...

Hari ini aku sajer je gatal tangan nak buat entry untuk join segmen. segmen ni di kelola oleh salwa ismail. Aku dapat link segmen ni pun dari blog eddy syrol. Selalu aku join segmen Abg Ben. La ni ubah selera katanya.

So, bagi mereka yang berminat, marilah bersama meriahkan segmen ini. Tak salah kita bersama-sama memeriahkan dunia blog.

25 comments:

ct rahani said...

tq 4 the info..:)

salwaismail said...

thanks sebab sudi join :)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :)
suke3 ! hehe..
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr..

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen salwa. sudah follow kamu ea. jom singgah blog kita pulak.

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama

http://polskahackrew.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

sy dtg dr segmen yg same.. ^_^ jmput visit my blog ye..thanks!!

Greennn Inspiration

sue perbs.. said...

sy dtg nk tmbh trafik... jemput2 dtg blog... salam pknalan

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Datang dari segmen yang sama

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!
2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
3.ANAK KAT LUAR,EMAK SHOPPING SAKAN

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

norhatizahmohamed said...

singgah sini up traffic ;)

✿ Myra ✿ said...

salam kenal. datang dari segmen yg sama. jemput singgah blog saya ;)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

salwaismail said...

Hi. singgah sini jenguk peserta :D
dah blogwalking ke blog peserta yg lain belum? :)

salwaismail.blogspot.com

salwaismail said...

Hi. singgah sini jenguk peserta :D
dah blogwalking ke blog peserta yg lain belum? :)

salwaismail.blogspot.com

Myza Raihan ♥ said...

datang dari segmen yang sama..
selamat berkenalan :)
done follow you
http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

lea said...

salam kenalan, kita dr segman yg sama..

mai dtg serbu blog kita

GreeN AppLE said...

hye..slm ceria blogger ;p

snggh tmbh trfik n fllwrs kamu ^^
nice blog...hehe

jemput ke blog sy jom =)

Eza Boom Boom :) said...

Hai, awak! Eza boom boom datang BOM kat sini..Kebabooom! Hehe, singgah blog awak sebab nak tolong awak naikkan traffik blog.Muehehe… Free-free nanti, singgah la blog Eza..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

Coolman said...

mammamamamamamamamamam singgah blog nie sambil ngajar baby berckp!!

KiMiE said...

i follow :D

SyuQ said...

terima kasih semua kerana sudi menjengah. Insyallah saya akan buat kunjungan balas n follow blog kamu juga =). saat ini sgt2 bz sedikit...

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg dr segmen yg sama...

sudah follow di sini...
jmput dtg jenguk saya ye...=)

Cik Nurul said...

hye.. singgah dr segmen yg same..done follow u.. jum ke sana!

http://sayetaksukemasam.blogspot.com/

=)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Ridzwan Mohamed said...

dr segmen same...

http://ridzwanzones.blogspot.com/

Nurul Alyaa said...

singgah sini. jemput ke blog saya.

http://cikalyaa93.blogspot.com/

thanks kalau sudi singgah. =)