Followers

Thursday, January 21, 2010

Thank You

mood apa ntah hari ni aku
memang bad mood
preperiod mood kot. (hua ha ha ha)

dua students, aku da hanjengkan dia
sorang staff pon da kena

walaweiii, kena bayar ke nak say thankyou?
atau mulut ko ada emas sampai takut aku nak rebut dari mulut ko
aku x harap apa2 beb atas services yang aku bagi kat ko
tapi jangan nak menghanjengkan aku ngan muka ko yang ala2 (TUT) tu

tak nak say thank you pon aku tarak hal
TP JGN WAT MUKA CAM SEY YAL!!!

2 comments:

ieQa sWetLuv said...

sabar3.. hehe

SyuQ said...

da terlebih sabar ni
klu x...
:-D