Followers

Wednesday, July 15, 2009

Entry Pukul 2:15am

tetiba jer ada entry tgh2 pg butakan. mana taknya... tetiba dpt mesej ada orang merajuk. dia calling-calling aku x angkat2. ye la. time tu aku da membuta bagai. lepas solat maghrib, baring2 sat terus terlelap. ada dengor ringtone si kaer tu menyanyi, ringtone theme the lawyers n tone mesej starting chapter doraemon. tp aku ignore jer. ngantuk weiii. aku ni da la sejak akhir2 ni ada masalah x ley tido. sekali dapat tido rasa nak terus tido jer. sekali da terjaga, terkebil-kebil jer la... macam la ni.

hurmmm... sendiri mau ingat cik adik. I was told u everything... x kan lari gunung dikejar. tapi kalau salah kejar, takut gunung tu plak lari. mau ka gunung itu lari (gunung boley lari ke?)

Alhamdulillah... settle da psl blog aku yg tetiba x leh floating entry br. tp masalah lain plak timbul. kalau nak tgk view yg cantik kena buka guna mozilla n other explorer selain I.E. kalau bukak by I.E (Internet Explorer) yg basic tu, lay out lari n bercelaru. x caya try la...

p/s: lps ni x mau pikir yg naughty2 k...

6 comments:

Cik Wanie said...

ish ish ish,
saperlah tue kan yg merajuk kat awk,
hurm,
sian awk sampai terkebil-kebil jadinya.....

yelah yelah,
kan saya dah say "sorry" smlm,
x kan x dpt maafkan lagi kot...
sy cuma risau kan awk,
x salah kannn...
huk huk huk...

ok lps nie sy janji,
sy x buat lagi ok;)

atty's said...

sapakah yg mengganggu tido mu tu..babab je..

Softtouch [Hanim] said...

ada adegan org cinta2 lah..hehehe....jgn marah yer..muza gurau2 jer

SyuQ said...

Cik Wanie...

sendiri mau tanya ka? ;-)

SyuQ said...

kak atty

saper lagik. adik kakak yg manja tu la. wa ka ka. lariiikkkk

SyuQ said...

hanim

ha ha ha. no komen la :-D