Followers

Thursday, July 30, 2009

Syukur + Bengang

Alhamdulillah... syukur. itu saje yg mampu aku panjatkan bila kedudukan aku, fikri n adeq safety kat AV Store. x perlu nak tukaq kemana-mana department. selagi tak kuar surat hitam putih dari Head of HR department, tugas kami harus berjalan seperti biasa. ketepikan rumors. itu yang diberi tahu kepada aku.

Bengang... laluan TnG stesen LRT Abdullah Hukum ditutup. gile ke apa? Pepagi org nak g keje, time2 tu la korang nak repair la, apa lah. bukan aku jer yg bengkek. aku tgk ramai lagi. siot tol. sampi KLCC, naik bas g titiwangsa... TnG scanner bas tu plak rosak. mcm pakat2 jer kerosakan ni.... pelik tol aku. tak pasal abg bas terima amukan puaka aku pepagi buta. aku siap ckp nasib sy bwk cash money kalau x... n dan2 tu plak abg bas tu blh wat lawak. dia kata kalau x der duit cash, naik jer bas blakang... ha ha ha. terkena aku. last2 aku tergelak gak.

if kejadian sebegini berlaku semalam, seriously aku x tau nak wat apa. sebabnya, semalam aku memang x der langsung duit cash kat tangan. syukur... kebengangan aku hilang jua akhirnya...

2 comments:

Cik Wanie said...

alhamdullilah,
semuanya dah ok kan...

so x der maknanya lagik awk nak tension2 lagi tau...

dalm dok bengang2,
ada org tue sempat lagi beli hp br kannnn,
wakakakakakakaka...

hurm,
nak kena cari satu jugak nie,
hik hik hik

atty's said...

alhamdullilah ye syuq..keje lelelok tau ..takecare ya !!