Followers

Sunday, July 12, 2009

Aku Tak Tau Dah...

aku tak tau apa kena ngn blog aku ni. godek punya godek ilang suma. link ilang n entry baru x leh floating (mendap jer) sbb rss ngn feed ntah g kemana. buat masa skg aku malas nak wat apa2. kalau ada saper yg sudi nak tolong settlekan masalah aku ni, inform la aku. aku da x tau nak wat apa dah. jasa baik kalian yang sudi menolong, hanya ALLAH yang mampu membalasnya...

3 comments:

Nescafe ais said...

ada save script template lama?
Kalau ada,munkin boleh di selamatkan lagi link nya..kalau x der,x dpt den nak nolong

Nescafe ais said...

saya cadangkan,kalau ada save script template sebelum tuan mengedit pada kali yang terakhir hingga template blog menjadi bermasalah, upload semula script template yang lama dan save secara manual setiap widget yang ada..

SyuQ said...

nescafe ais

tq. sy tukaq template lain. alhamdulillah da ok