Followers

Friday, July 17, 2009

Perfumes oh Perfumes

I love shopping. tapi tau x barang apa yang selalu aku rembat bila shopping? baju? of course... itu sudah semestinya. lagi2 tengah mega sale bagai ketika ini. tapi benda yang selalu dalam intaian aku ketika bershopping adalah perfumes.

aku pantang tgk perfumes, mula gatal nak mencuba. kalau da mencuba, biasanya aku mesti akan terbeli punya. pakainya x tau la bila. la ni aku ada dua botol perfumes sean john. satu unforgivable n other one unforgivable black. unforgivable black aku x bukak lagi.

tapi unforgivable yg biasa tu aku try lite2 jer. saje gatal tangan walaupun aku ada lagi 2 botol armani yang blom abis. satu armani acqua d gio n satu lagi city glam.

bila melintas di KLCC mata aku mula menggatal memandang acca kappa. baunya... pergh! sungguh klasikal. mmg taste aku. ada promotion lagi tu. tp white musk hot summer from bodyshop pon blh tahan. ha ha ha. memang menggilakan. kalau tak kontrol nafsu, memang aku rembat dua jenis perfumes tu.

P/s: city glam tetap best.

6 comments:

Cik Wanie said...

walawei,
rupanya awk nie "hantu" perfurm ker?
so tuk birthday awak thn dpn,
sy dah taulah nak beli present apa kannnn,
hik hik hik.....

nanti jumpa,
kasik wangi2 tau,
hik hik hik

SyuQ said...

cik wanie

da sebut pon brand apa yg jd idaman sy. :-)

la la la

atty's said...

wah hantu perfume..mesti wangi ni kalo jalan malam2 sorang2 heehehheehhe

SyuQ said...

Kak Atty
ha ha ha. jln mlm sensorg n berbau wangi tu kuntilanak namanya tu kak

Softtouch [Hanim] said...

patutlah muza bau wangi jer bila masuk blo nie..nak2 sekarang ni..lagi bertambah wangi..he he he

SyuQ said...

hanim

he he he. no komen la