Followers

Wednesday, July 15, 2009

women N make up

wallah... pompuan n make up mmg x ley dipisahkan. mcm aur ngn tebing. betul ke peribahasa aku ni. last saturday aku melapangkan masa berjumpa ngan cik wanie. datang jauh-jauh dari alor setar, x kan x nak jmp kan... kalau x jmp kang, payah pulak aku nak pujuk kan. he he he.

cik wanie ni nak menghadiri satu majlis anjuran Yoyooh utk para bloggers. samping godek2 alat make up, dia pon mintak di touch up. hurmm... pompuan n makeup... rasa nak kebas kaki aku duk berdiri n kulit punggung aku pon da naik keras dudk menunggu cik wanie abih di make up.

ini la para pengodek wajah


banyaknya... mati aku kalau kena bg hantaran makeup


ini tools tuk makeup or surgery?

kali ni dapat jumpa teman-teman baru selain kak atty... ada joe, ada kak mas, ada abg prebetsabu (suami kak mas). dan paling besh dpt jmp si comel damia. hurmm i love budak2.

6 comments:

Softtouch [Hanim] said...

makeup tools /surgery?klaka ok syuq...ada ke surgery punya tools..gelak muza pg2 ni..kene bsiap sedia lah syuq....masa nak dkt dah tu...jgn lupe muza yer..gerenti muza dtg...xsangka no.pusing2 situ jgk...muza dulu slalu bc blog wanie, tup tap muza knal plak 'kwn' dia tu...rupe2nya ko syuq...bestnye rase...he he he

Cik Wanie said...

hik hik hik,
mmglah,
kalau x make up nanti x cantik,
wakakakakakka....

dan yg paling penting,
sy akn merajuk lama2 kalau awk x dt jumpa sy,
hik hik hik...
dari jauh nie,
lalalalalalalla:)

bersiap sedialah membeli hantaran brgan make up ok;)
hik hik hik

atty's said...

kty pun penat tau tercongok tgk org make up..

SyuQ said...

Hanim

ha ha ha. propa sgt ayat kau muza.

SyuQ said...

Cik Wanie

NO KOMEN LAH. ha ha ha

SyuQ said...

kak atty

tu la pasalnya kak. kematu bontot sy duduk menunggu. wa ka ka