Followers

Saturday, June 5, 2010

I-City Di Malam Minggu

ada apa kat I-City? uncle aku cakap best. kawan aku cakap pon best. kawan kepada kawan aku cakap pon tersangat best. dengar perkataan best membuat aku teruja untuk menyaksikan sendiri kebestannya... berangkatlah aku menuju ke shah alam dikala pagi mula menjengah. sampai sana, rumah salji telah ditutup... kecewa

tapi ada beberapa tempat yang boleh dilawati. sungguh mengasyikkan... sungguh memukau pandangan, cantik dan bergemerlapan... apa yang aku mampu katakan lagi. tapi...

adakah semua ini berbaloi... maksud aku, dengan pelaburan yang dikeluarkan oleh pihak tertentu adakah ini satu pelaburang yang menguntungkan? tepuk dada tanya selera...

aku jarang upload pic kat blog. jadi, tataplah wajah kecomelan aku yang tak berapa jelas dibawah ni kerana time tu aku hanya ada telefon berkamera jer. itu pun pinjam orang punya. kamera casio aku? hu hu hu... sesungguhnya kamera 12 megapiksel itu telah hilang ketika aku berpindah rumah. nak buat macam mana. sedih memang sedih. tapi memang bukan rezeki nak bersama dengan kamera tu... so, layan gambar-gambar dibawah...

atas pangkuan polar bear


ngn polar bear


dibalik rimbunan buluh


sakura meengorak kelopak


dibawah rimbunan lampu


mengenang nasib

10 comments:

Cik Wanie said...

cantiknya tempat nie,
i likesssssssss,
bila awk nak bawak sy plak nie?
hik hik hik

Zuewairy said...

tingin gak nk g tempat ni.. tapi xpernah gak sampai..

Lya Colours said...

x pernah sampai ke sana
tolong bawak
hehehe

atty's said...

jeles ar syuq dah sampai .kty lom jejak lagi ke situ .

SyuQ said...

cik wanie:
tq... tmpt ni mmg cantik.

zuewairy:
tmpt ni x jauh. kat pintu blakang uitm s.alm je. berdepan ngn jackel s.alam kat seksyen 7.

lya colors:
x dapek ler nak tolong bawakan. he he he

kak atty:
silakan jeles. he he. x rugi pergi. mmg cantik. tp rugi klu g x bawak kamera. mcm sy. hu hu hu

hanny said...

nanti kt g sama2 plak yer... ^_^

hanny said...

nanti kt g sesame lak yer ^-^

SyuQ said...

jom dik. kurang best gak abg pegi ari bila tu, sbb ko x der.

oya sayang said...

ala syuq...time aku pegi sane takde pulak teddy tu...hehehe

SyuQ said...

oya:
he he he. x per zura. boleh pergi lain kali. tempat tu memang best. romantik :-)