Followers

Wednesday, June 16, 2010

YouthSays? Apa Tu?


Mula-mula aku kurang faham apa itu YouthSays. Aku ingat YouthSays macam Nuffnang. Errrk... macam tapi tak serupa. Macam mana tu yer?

1. Melalui YouthSays, korang akan dibayar berdasarkan survey dan poll yang korang jawab.
2. Earning berdasarkan campaign yang korang promote.
3. Korang juga boleh dapat earning dengan menjemput kawan-kawan korang untuk join sekali.

Nampak tak. Berbeza dengan Nuffnang. Kalau korang masih tak faham lagi, sila masuk blog Datin Ellis. Beliau menerangkan secara terperinci bagaimana YouthSays berfungsi.

4 comments:

Lya Colours said...

mcm2 jenis iklan ada skrg

ellis suriyani said...

ekeke..siap buat entry..

Aujinz said...

owh..

dah lame dengar,
tapi tak amik tau..

SyuQ said...

Lya Colours:
itu la pasal. tp yg nampak hasil, nuffnang ngn youthsays


Ellis:
menggunakan taktik anda. he he he.


Aujinz:
sila amik tau yer. memang berbaloi. he he he